Přístavní výprava

V pátek začne ve 20 hod v klubovně program pro roverstvo a putovat na Dobrou Vodu bude tato skupina samostatně pod rouškou noci. Tato skupina si bere pití&svačinu a batoh se vším sbaleným na spaní (karimatku a spacák) s sebou. Tj. sbalte si, co potřebujete a neberte zbytečnosti, vše si ponesete.

V sobotu začne v 9 hod u klubovny výprava pro mladší (skauti&skautky, vlčata&světlušky) za doprovodu pár vedoucích, které máme navíc a nebudeme je zapojovat do přípravy programu od pátku. Tato skupina dostane na cestu klobásy/pečivo/kečup&hořčice na opíkačku (oběd). Každý si bere batůžek s pitím a případnou svačinou, boty do přírody, dle počasí pláštěnku a teplé oblečení. Zajistíme ráno odvoz případných zavazadel pro přespání (spacák/karimatka/hygiena) od místa srazu autem na Dobrou Vodu.

Prosím, ať si všichni vedoucí i ostatní starší vezmou nejen spacáky, ale i karimatky, jelikož většinu postelí a pokojů zaberou ti malí a budeme nejspíš spát dole ve společné místnosti.

Jídlo na Dobré Vodě (snídaně, oběd, svačina, večeře) bude zajištěné v rámci autentické kuchyně McPermonik šéfkuchařem Čerčilem a jeho harémem pomocnic.

V sobotu nezapomeňte hudební nástroje pro veselení. V neděli nás čeká úklid a plánovaný návrat domů kolem 12-13 hod na nedělní oběd.

Příspěvek na akci 290 Kč/os. budeme vybírat na místě hotově.

Kvilda