Podzimní přístavní výprava

Daleko za malebnými kopci Vysočiny bylo nebylo poklidné městečko Třebíč, ve které žili spokojení obyvatelé v klidu a míru. Zdravili se na ulicích, podnikali o víkendech výlety do přírody a spokojeně pěstovali na okolních polích zemědělské plodiny. Všichni byli vcelku spokojení a těšili se ze slunečných dní až do jednoho dne, kdy se na město v údolí snesl temný mrak mrtvolného pachu. Ten zastřel příjemné slunko a ovanul město ledovým vánkem strachu, který začal tížit dech obyvatel. Pole přestala rodit úrodu, procházky po lesích přestaly být pro lidi bezpečné a splašená zvěř utekla z toho kraje, aby si zachránila vlastní život. Z tohoto temného mraku, který přikryl široké okolí svým tíživým závojem všichni poznali, že se do kraje po stovkách let navrátil mýtický tvor tetour.

Přidej se na odvážnou přístavní výpravu a pomoz nám vystopovat strašlivého bájného tvora, který se skrývá hluboko v temných lesích v okolí Třebíče. Potřebujeme všechny odvážné skauty i skautky, vlčata i žabičky, abychom mezi nimi našli pár nových hrdinů, kteří bez bázně a strachu zničí pelech zlého netvora zrozeného ze špíny a nenávisti, a navrátí obyvatelům Třebíče bezpečí a krásné slunečné dny.

TERMÍN: Sobota 2. listopadu 2019

SRAZ: Na parkovišti u Penny Marketu Velkomeziříčská (u benzinky SVA) v 9:00.

NÁVRAT: Vrátíme se pěšky na stejné místo v 16:00.

CO SI VZÍT S SEBOU: Svačinu, pití na celý den, teplé oblečení na ven, zápisník a tužku, klasické mýdlo na zahnání tetoura.

CO BUDE ZAJIŠTĚNO: Špekáčky, pečivo a hořčice na opečení k obědu.