Zimní táboření pod Bílým křížem

„Mnozí ze skautů tráví každé léto týdny na skautském táboře. Některé oddíly ještě stále bydlí na letních táborech v indiánských stanech tee-pee. Samozřejmě moderní tee-pee již nejsou z bizoních kůží jako kdysi, ale z bavlny. To však nijak kouzlu těchto stanů nic neubírá a táboření v nich je pro mnohé nezapomenutelným zážitkem. Postupem času ovšem kdejaký skaut chce zkusit i něco zajímavějšího a dobrodružnějšího a jednou z takových příležitostí je vyzkoušet si táboření v tee-pee v zimě. Chceš zažít něco neobyčejného a vyrazit na víkend táboření do přírody s námi?“

Na únor chystáme pro všechny nebojácné členy přístavu zimní táboření pod Bílým křížem. Akce je pro členy přístavu ve věku 15+ a je nutné se na ni do konce ledna přihlásit přes formulář níže a zaplatit příspěvek na zajištění akce.

Obětujeme bohům, aby napadlo trochu sněhu, ale akci budeme při dostatečném zájmu pořádat i bez něho. Chtěli bychom proto pozvat všechny naše kormidelníky a kormidelnice, vedoucí, rádce a rádkyně, rovery i rangers, aby se s námi zúčastnili zimního táboření pod Bílým křížem v oblasti národního parku Podyjí.

PODROBNOSTI K AKCI:

  • Odjezd v pátek 8. února, sraz u kluboven na Svojsíkově nábřeží se sbaleným batohem v 15 hodin, návrat v neděli 10. února odpoledne.
  • Zajištěná doprava a strava během akce. Je nutné se přihlásit a zaplatit příspěvek na akci do konce ledna.
    1. Vyplňte prosím tuto přihlášku: Přihláška na Zimní táboření 
    2. Pošlete prosím 250 Kč na účet 1953349003/0800 (účet Česká spořitelna, uveďte prosím do komentáře jméno/přezdívku účastníka).
  • Seznam, co si vzít s sebou, pošleme přihlášeným skautům na začátku února.
  • Postavení tee-pee stanů zajistíme v pátek na místě táboření.

Těšte se na neobyčejný zimní zážitek v přírodě s fajn kolektivem s večerními táboráky s kytarou, výborným jídlem a horkým čajem na zahřání.

Organizátor: Vilda (dotazy prosím na 604.426.497)